‘'Hayalimdeki yer'' Ödülleri dağıtıldı.

‘

Mimarlar Odası 15. Geleneksel ‘'Hayalimdeki yer'' konulu Resim yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.



Balıkesir Mimarlar Odasınca 15. Yıldır Geleneksel olarak yapılagelmekte olan Okullar arası resim yarışması derecelendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile örtüşen organizasyonda bu yılki tema ‘’Hayalimdeki yer’’ idi.

375 yarışmacının katıldığı yarışmada dereceye giren 21 esere törenle ödülleri dağıtıldı. Belediye Kültür Merkezindeki Ödül Töreninde Bandırma’da dereceye girip ödül kazanan 21 eserin ayrıca diğer ilçelerde dereceye giren eserler ile birlikte yeniden derecelendirilerek Mimarlar Odası Balıkesir İl ödüllerinin derecelendirileceği kaydedildi.

Ödülleri, törende hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Mimarlar Odası Balıkesir il Başkanı Mim. Ali Özerk, Bandırma Şube Başkanı Mim. Mustafa Aykan, Eski Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Mim. Şerafettin Engüdar, Manyas Temsilcisi İsmail Kaba önce Bandırma ki yarışmada görev üstlenen öğretmen jürisine, ardından 1 ve 2 sınıflar, 3 ve 4 sınıflar, 5 ve 6 sınıflar, 7 ve 8 sınıflar kategorisindeki dereceye giren eserler ile Mimarlar odası özel ödülünü kazanan 21 esere alkışlar altında ödüllerini verdiler.

Mimarlar Odası Bandırma Şube temsilcisi Mim. Mustafa Aykan’ ’Eserleri dikkatle izlediğimizde kentimizi ve yaşam mekanlarımızı düzenleme işini üstlenen biz mimarlar ve yerel yöneticilerin önemli ip uçları gözlemleyeceği muhakkaktır. ’dedi.





  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı